Evakuointiharjoitus | Turvaa hätätilanteessa myös muut | Kilatia Oy |
Siirry sisältöön

Evakuointiharjoitukset

Koulutamme valtakunnallisesti!

Evakuointiharjoitukset

Helsinki, Tampere, Turku, Oulu, Jyväskylä, Lahti, Kuopio, Pori, Vaasa, Joensuu – koko Suomi

Evakuointiharjoitus kouluttaa kiinteistön henkilöstön ja suojelujohdon toimimaan tehokkaasti ja turvallisesti onnettomuustilanteissa. Osallistujat oppivat tiedostamaan riskejä työpaikallaan ja suojeluorganisaation valmiudet hätätilanteisiin paranevat.

Terveydenhuolto on otettu huomioon harjoituksen suunnittelussa. Terveydenhuollon toimipisteissä on erityisen tärkeää osata siirtää potilaat turvalliseen paikkaan vaara-alueelta. Myös viranomaisten asettamat evakuointiaikarajat on otettu huomioon: huone on saatava tyhjäksi 2-3 minuutin sisällä ja palo-osasto 15 minuutin sisällä.

Evakuointiharjoituksessa simuloidaan tositilannetta sekä menettelytapojen että apuvälineiden osalta. Oikein toteutetulla koulutuksella voidaan varmistaa, että yksikön toiminta säilyy harjoituksen ajan häiriöttömänä.

Ammattikouluttajamme vastaa harjoituksen läpiviennistä ja sen vaatimista järjestelyistä. Tarkkailijamme arvioivat harjoituksen etenemistä tauotta. Tehtyjen havaintojen ja osallistuneiden antamien palautteiden perusteella koostamme tilaajataholle tarkan kirjallisen yhteenvedon parannusehdotuksineen.

Suosittelemme toteuttamaan harjoitukset useampien harjoituskertojen kokonaisuutena. Ensimmäisen harjoituksen aikana usein opetellaan ja huomataan useita kehittämisen kohteita. Harjoitusta toistamalla ja vaikeuttamalla osaamista saadaan yhä paremmalle tasolle.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Haluatko järjestää kohteessasi evakuointiharjoituksen? Ota pian yhteyttä!
Luotettavana ammattilaisena palvelemme ympäri Suomen.

Ota yhteyttä Kilatia Oy
Mäntymäentie 4, 21380 Aura
kilatia@kilatia.fi
Soita
044 556 7921

Toimimme valtakunnallisesti!

Vieritä ylös