Helpota yrityksesi turvallisuudenhallintaa uudella Kilatia PROlla - Kilatia
Siirry sisältöön
kilatia-pro

Helpota yrityksesi turvallisuudenhallintaa uudella Kilatia PROlla

Saamme olla ylpeitä tuodessamme markkinoille täysin uuden, sähköisen ja interaktiivisen turvallisuusalustan, Kilatia PROn – Palvelun, joka kulkeutuu mobiilissa jokaisen työntekijän taskussa.

Monet tuskailevat pelastussuunnitelman laatimisen kanssa ja on yleistä, että pelastussuunnitelma on jossain mapissa epämääräinen paperikasa, mitä suurin osa työntekijöistä ei ole edes nähnyt, saati siihen perehtynyt. Tavanomaisia haasteita yrityksissä on myös se, että turvallisuuteen ei ole perehtynyt riittävästi muut kuin turvallisuudesta vastaava henkilö. Tämän valvominen on ollut myös haasteellista.

 

Kilatia PRO on sähköinen, interaktiivinen pelastussuunnitelma, jonka useat eri käyttäjätasot ja kieliversiot mahdollistavat ohjelman käytön aina pienistä toimijoista suurimpiin ketjuyrityksiin ja organisaatioihin. Ohjelma on kehitetty yhteistyössä pelastusviranomaisten sekä lukuisten eri toimialojen yritysten kanssa.

 

Ohjelman keskeisiä ominaisuuksia ovat mm. sähköinen interaktiivinen pelastussuunnitelma, turvallisuushuomiot sekä turvallisuussuunnistus.

Pelastussuunnitelma on tehty helppokäyttöiseksi. Sen laatiminen ja päivitys onnistuu lyhyellä perehdytyksellä. Pohjakartta on rakennettu älykkäillä ratkaisuilla, jolloin esim. käsisammuttimien tai muiden turvallisuuslaitteiden sijainti on helppo päivittää.

Turvallisuushuomiot voi jokainen tehdä omalla puhelimellaan esim. ottamalla rikkinäisestä sammuttimesta tai poistumisreiteille kerääntyneestä ylimääräisestä tavaramäärästä kuvan ja tekstittämällä sen tarpeen mukaan. Ilmoitus tulee jokaiselle työntekijälle, jolloin turvallisuushuomiot eivät jää huomaamatta keneltäkään.

Turvallisuussuunnistuksessa jokainen työntekijä kiertää turvallisuuden kannalta oleellisimmat kohteet, kuten poistumisreitit, kokoontumispaikat, pikapalopostit, ensiapukaapit, veden pääsulun yms. Kohteista otetaan kuvat, jotka välittyvät esihenkilöille tarkastettaviksi. Tämä on oiva tapa toteuttaa uuden työntekijän perehdytys kiinteistöön ja varmistaa, että jokaisella on riittävä tieto missä ja mitä turvallisuuteen liittyviä kohteita kiinteistössä on.

 

Kilatia PROn lukuisat paloturvallisuus- ja ensiapuvideot mahdollistavat ohjelman toimimisen myös oppimisalustana. Asiakkaalla on myös mahdollisuus lisätä itse omia videoitaan ja toimintaohjeitaan turvallisuusalustaan.

Varmista työyhteisösi Turvallisempi huominen valitsemalla käyttöönne Kilatia PRO -turvallisuusalusta.

 

Jaa artikkeli:

Kilatia Oy
Tuotekatu 8b, 21200 Raisio
kilatia@kilatia.fi

Soita
030 470 7700

Toimimme valtakunnallisesti!

Vieritä ylös