Kilatia PRO | Sähköinen pelastussuunnitelma
Siirry sisältöön

Kilatia PRO pelastussuunnitelma

Helsinki, Tampere, Turku, Oulu, Jyväskylä, Lahti, Kuopio, Pori, Vaasa, Joensuu - koko Suomi

Turvallisuus jää liian usein passiiviiseksi tiedoksi. Silloin, kun tietoja todella tarvitaan, ei ole aikaa etsiä ja muistella niitä. Kilatia PRO on kehitetty turvallisuuden ennakoivaksi ja aktiiviseksi avuksi niin yrityksille, yhteisöille kuin taloyhtiöille.

Kilatia PRO - Ennakoi riskejä, estä vahingot

Kilatia PRO pelastussuunnitelma on nykyaikainen, ennakoivan turvallisuuden digitaalinen turvallisuuspalvelu.

Kilatia PRO sähköinen pelastussuunnitelma on palvelu, jonka avulla kaikki toimintaohjeet normaalista poikkeavissa tilanteissa toimimiseen löytyvät kaikilta puhelimesta ja ovat näin ollen helposti saatavilla. Se sisältää ohjeet niin tulipalon, sähkökatkon, vesivahingon kuin avun hälyttämisenkin osalta. Sen avulla oikea toiminta käynnistyy välittömästi, jolloin se säästää sekä rahaa että mahdollisesti jopa ihmishenkiä.

Pelastussuunnitelman keskeisenä ennakoivana toimintana on turvallisuussuunnistus, jonka avulla jokainen työntekijä paikallistaa ja ottaa kuvat toimintaympäristössä olevista asioista kuten jauhesammutin, varauloskäynti jne. Näin tieto turvallisuudesta siirtyy aktiiviseen muistiin ja on heti tarpeen tullen käytettävissä. Tämän lisäksi myös mahdollisista turvallisuuspuuteista (esim. puuttuva sammutuspeite) voidaan helposti raportoida heti, kun se huomataan.

Tarkemmat tiedustelut
Puh. 044 901 6871
kilatia@kilatia.fi

Kilatia PRO tietokoneella/isolla näytöllä:

Kilatia PRO mobiilissa:

Kilatia Oy
Tuotekatu 8b, 21200 Raisio
kilatia@kilatia.fi

Soita
044 556 7921

Toimimme valtakunnallisesti!

Vieritä ylös